top of page

Fornuftig lørdag

Hei fininger!

Min dag har vært veldig produktiv så langt, og den er langt fra over enda. Nå har jeg nemlig akkurat vært oppe i 40’ende etasje for litt trening, og dermed hentet mer energi til resten av kvelden.

Hvorfor denne arbeidsinnsatsen på en lørdag spør dere? 😉 Jo det skal jeg fortelle. Inatt kom det en hel haug med nordmenn som skal ta AFPT sitt intensivkurs i Dubai, og jeg skal holde forelesningen i ernæring! I hele to dager skal jeg prate hull i hodene på studentene om ernæringens ABC og hvordan kosthold kan hjelpe de fremtidige kundene deres å nå målene sine. Det blir første gang jeg skal forelese (utenom skoleforedrag), så det her blir spennende!

Min “jegtrengerenpausefradataskjermen”-trening skulle etter planen “bare” bestå av intervaller på mølla, men det ble fort til at jeg kjørte litt overkropp i tillegg. Det ble den gode, gamle overkroppssirkelen som dere kan se bilde og forklaring til her hvis dere vil. Idag ble den som følger:

3 runder av: 10 skulderpress 10 hantelpress i skråbenk 10 chins (de gjorde jeg ikke sammenhengende for å si det sånn!) 10 dips (disse gjør jeg ALLTID sammenhengende. . . men ikke idag. . .) 10 foroverlent ro m/hantler


Deretter ble det 10 stk 45/15 intervaller. Da stiller jeg inn mølla på 2% stigning og setter tempoet til 15 km/t. For hver 45 sekunders intervall øker jeg hastigheten med 0,2 km/t, og i pausene hopper jeg bare til siden med beina (og står som vanlig der og hiver etter pusten og synes forferdelig synd på meg selv!). Etter 10 intervaller endte jeg på 17 km/t men det var fordi jeg gassa på litt ekstra mot slutten. Det ble forøvrig også litt lenger pause på de to siste intervallene.Så nå sitter jeg altså godt fornøyd med innsatsen, og har fått i meg et lite pos-workout måltid som snart skal bli etterfulgt av en litt mer solid middag


De der brødskivene har sneket seg inn i kostholdet mitt litt for mye i det siste kjenner jeg. Akkurat nå er de ekstra karbohydratene i og for seg ok, men gluten er forsatt gluten selv om jeg akkurat har trent! Jeje, nobody’s perfect and I’m sure as hell not nobody 😉

Ha en fin lørdag!

Later 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page