top of page

Forklaring, ikke unnskyldning

Jeg skal absolutt ikke skryte på meg at jeg er, eller noen gang har vært, en flink blogger. Flinke bloggere skriver varierte innlegg om ting som kan være til nytte for leseren (i stedet for å bare loggføre sin egen trening), pynter med mange bilder (i stedet for ei litta selfie fra Snapchat) som dessuten er av høy kvalitet (les: speilrefleks, ikke iPhone). Men, kanskje viktigst av alt, så oppdaterer flinke bloggere bloggen sin hver dag, kanskje til og med flere ganger til dagen. Jeg er ikke helt der forråsirresånn.

Jeg håper ikke det får meg til å høres frekk ut, men jeg har ikke tenkt å unnskylde meg for noe ekstra laber blogging i det siste. Jeg har nemlig lovet meg selv å ikke bli en sånn “åh, sorry for at jeg ikke har hørt fra meg”- blogger, helt enkelt fordi jeg “har råd” til å la være å blogge om jeg ikke ønsker. Selv om jeg selvsagt synes det er gøy at du fortsatt velger å klikke deg inn her med jevne mellomrom, er jeg jo på ingen måte avhengig av et høyt lesertall. Jeg tenker at de som vil lese her klikker seg inn selv uten daglige “klickbait” overskrifter fra meg, og føler vel at om jeg ikke har noe på hjertet å fortelle dere så kan jeg like gjerne la være, fremfor å rable ned noe svada som hverken dere eller jeg bryr meg særlig om. Dette er bare min mening, men noen ganger tror jeg bloggere blir så opptatt av å holde leserne interessert at de glemmer å, vel, keep it real.

Så det er det jeg skal gjøre nå, med å gi dere en forklaring på hvorfor jeg ikke oppdaterer så ofte her for tiden. Grunnen er enkel: jeg orker ikke! Dagene mine er som følger: våkner en gang mellom 6 og 7, frokost film og lek med Kaia, trenings dersom gymmet er ledig, eller lekeplass/park med Kaia. Så sover Kaia i 12-draget, og det er her jeg har min første anledning til å blogge. Dvs, dersom jeg har tid etter å ha spist, scrollet gjennom Instagram, ryddet, dusjet og svart på mail. Og dere, det har vært mye mail i det siste! Når Kaia våkner er det bånn gass og fokus på henne frem til hun er i seng en gang etter klokken 8. Ofte er klokken nærmere 9 når hun endelig sovner, og da skal jeg rydde, dusje og spise igjen. Og så gjerne slappe av litt da. Så kommer jeg på at jeg ikke har blogget, men da har jo klokka allerede blitt natt, og derfor mine venner, så er det lite aktivitet på ingerindubai.com for tiden. Simple as that 😉

På Instagram.com/ingerindubai derimot er det mye mer action for det krever ikke like mye tid eller tekst. En selfie og en linje eller to som passer til bildet og voila! Khalas, done!


Så, da vet du det 🙂

Kanskje det hjelper på blogglysten om jeg har noe spesifikt å skrive om, så har du noen ønsker- skrik ut!

..eventuelt skriv det ned under kommentarene her, for jeg bor i Dubai og klarer ikke høre deg uansett hvor høyt du skriker 😛

Høhø..

Takk for at du leste, snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page