top of page

Fordi jeg måtte vaske håret

Jeg vet jeg har sagt det før, men det føles altså som tidenes waste å vaske håret dersom jeg ikke har trent først. Håret mitt var skittent, og det måtte vaskes fordi jeg skal forelese for den fine gjengen fra AFPT i morgen, så dermed ble det intervaller på meg i kveld.

Jeg hadde ingen høye forventninger til at det verken skulle føles eller gå bra, men det gjorde det faktisk! Og det til tross for at jeg var superkvalm i går og knapt spiste noe hele dagen. Kanskje det var nesten 10 timer søvn (ikke sammenhengende, men likevel!) som gjorde susen. Jeg sovnet nemlig med Kaia i går, med upussede tenner og maskaraen forsatt på, og det var så sinnsykt digg! Så, 16 stk 30/30 intervaller ble det altså, og håret er i skrivende stund rent 😉


Nå skal jeg bare få ut fingen til å føne det også, og så er vi nesten i mål. Altså, HVORFOR er hårvask så sinnsykt tiltak?Er det bare meg?

..herregud, her driver folk å kjører på mennesker med vilje, og jeg klager på at jeg må vaske håret. Hva er det som skjer med verden? Vær så snill å ha meg unnskyldt. Jeg er trist fordi mamma og pappa har dratt fra Dubai, og stresset for forelesningen i morgen. Jeg vet knapt hva jeg skriver.

Sorry og god natt.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Σχόλια


bottom of page