top of page

Fordi jeg ikke hater roing lengre

Jeg har gjort denne økten to ganger før i mitt liv, og hver eneste gang har jeg klaget på hvor mye jeg hater å ro. Vel, nå hater jeg ikke å ro like mye lengre, men det betyr ikke at jeg akkurat koste meg da jeg gjorde følgende på onsdag:

1000 m ro 10 handstand push up 900 m ro 20 toes to bar 800 m ro 30 KB swings @ 24 kg 700 m ro 40 pullups 600 m ro 50 wall balls @ 9kg 500 m ro 60 HR push ups 400 m ro 70 air squats 300 m ro 80 sit ups 200 m ro 90 DU’s 100 m ro

Det der er mye roing ass! Og når til og med situps blir pain i slutten, da vet man at man er sliten liksom.

Sist gang brukte jeg 43 minutter og 43 sekund, og denne gangen ble jeg ferdig 34 sekund raskere. Ikke værst med tanke på at formen ikke akkurat har føltes på topp i det siste. Likevel er jeg jo veldig sugen på å klare økten på under 40 minutt, så det er mulig jeg må utsette meg selv for galskapen igjen.

Er det noen som tar utfordringen og tester selv? Det ble iallefall mye tagging og greier på Instagrammen min da jeg postet ett klipp fra økten, så kanskje noen til og med har prøvd allerede? I såfall vil jeg vite hvordan det gikk!

Slik så det iallefall ut da jeg gjennomførte på onsdag:

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page