top of page

Forberedelser

Altså, jeg kan ikke stryke klær. Heldivis er det mest treningsklær det går i hos både meg og Ian, og dersom han en sjelden gang har en skjorte som skal vaskes, så leverer jeg den over gata til rens og press. Det koster under 20 kroner og høres kanskje sprøtt ut for dere som er ekte koneemne, men jeg sparer meg for frustrasjonen (og Ian for ødelagte skjorter!) ved å gjøre det på den måten.

Men nå som jeg har vasket lille bebis sine klær har jeg faktisk tatt strykejern og strykebrett i bruk. Og det er jo mye, myyye gøyere å stelle med klærne når de er helt nye og knøttsmå. Aldri har det vært så gøy å vaske klær liksom! Sokkene jeg hadde kjøpt er så små at jeg får tårer i øynene, og de ble jo ikke akkurat større av en omgang i vaskemaskinen! Du vet du er gravid når du begynner å grine av et par sokker for å si det sånn 😉

Mulig det er tidlig, men jeg tenkte å pakke bagen til sykehuset også i dag. Jeg hater generelt å pakke, og vil jo helst unngå å stresse med sånt midt i rier og greier, så better safe than sorry og alt det der. Takk og pris finnes det mange bra forslag på nett, og venninner har også tipset om ting som mykt dopapir og voksenbleier (hurra!), men jeg tenkte jeg kunne høre med dere også. Hva er deres must-haves i sykehusbagen?

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page