top of page

Foran skjema (!)

I morgen reiser jeg og Kaia til Norge (herregud som jeg gleder meg!), og jeg er ferdig pakket før lønsj. Hva skjer liksom?

Jeg liker ikke å pakke, er alltid redd for å glemme noe viktig, så typisk meg er jo å utsette pakkingen til kvelden før vi reiser slik at jeg både er stresset og sein i seng kvelden før vi skal stå opp midt i natten for å reise. I dag derimot startet jeg å pakke first thing in the morning, og har nå kunnet nyte en helt stressfri brunch vel vitende om at jeg kan legge meg tidlig i kveld.

Jeg skulle likt å si at det er jeg som har blitt voksen, fornuftig og ansvarsfull, men sannheten er at det er overskyet så den planlagte strandturen utgikk, og dermed fikk jeg plutselig tid.

For noen uker siden kjøpte jeg en jakke fra Lulu Lemon i sånn tynt boblejakkestoff, men har naturlig nok ikke kunnet bruke den enda. Så jeg sendte melding til mamma og spurte om hun syntes jeg burde pakke med den, jeg har jo fått så mange vårlige snapper i det siste og tenkte i et lite sekund at den ble for varm for tempen hjemme. Men i det jeg trykket send kom jeg på at jeg lånte hennes sånne type jakker halve sommeren i fjor, så jeg får nok mest sannsynlig bruk for den nå ja 😉

..shortsen får derimot bli igjen i Dubai ;-P

Det eneste jeg ikke liker med denne hjemturen er at Ian ikke er med. Litt fordi jeg er nervøs for hvordan det skal gå å reise helt alene med Kaia, men mest fordi det blir så lenge for han å være vekke fra henne. Han skal til Egypt (!) og holde PT utdannelse, så det er også urettferdig at han skal måtte jobbe mens vi har ferie. Han er jammen flink han der mannen min.

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page