top of page

For time

I dag spurte en kunde meg om jeg ikke trener crossfit lengre, og jeg kunne ganske kjapt svare nei. Når jeg trener med Kaia i gymmet kan jeg ikke akkurat gjøre økter “for time”, dvs så raskt som mulig, men også når jeg trener uten henne lar jeg være å kjøre sånne økter. Hvorfor? Jeg gidder helt enkelt ikke! Det trenger jo selvsagt ikke være slik, men i mitt hode er crossfit mer hardcore og intenst en det jeg har ork til for tiden. På mølla orker jeg riktignok å presse meg, men det er noe annet. Jeg kan lettere “sone ut”, og trenger ikke tenke på teknikk og sånn. Crossfit har jeg jo ikke gjort siden jeg ble gravid, så vi kan trygt si at teknikken absolutt ikke er det den en gang var. Man blir god på det man øver på si!

Men, spørsmålet fra kunden min må likevel ha trigget noe, for da jeg stakk bort på gymmet i dag kjente jeg både lyst og energi til å kjøre på med noe litt crossfit-ish, og gjorde dermed følgende:

21-15-9 repetisjoner av thrusters og pullups

5 minutter hvile, etterfulgt av 21-15-9 repetisjoner av KB snatch og burpee boxovers

5 minutter hvile igjen, og så 21-15-9 toes to bar og GHD situps

Kaia var med så det ble ikke heeelt bånn gass, men jeg var ganske sliten da det hele var over likevel, og kan strengt tatt ikke skylde på henne at det ikke gikk kjappere for hu mor 😉

Test gjerne økten, if ur into that sorta thing 😉

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page