top of page

For sunt til å være sunt?

God morgen!

Det er strengt tatt snart lunchtider i Dubai, men jeg tror jeg forsatt henger litt igjen i den Norske tidssonen (har vært supertrøtt de siste morgenene) så jeg sier god morgen likevel 🙂

Ville bare tipse dere om artikkelen som Martin Norum har skrevet om det å være for sunn. Too much of a good thing is still too much, og dette gjelder så absolutt også når det gjelder sunnhet. Som Martin skriver handler det om å finne en balanse, noe jeg tror for mange er lettere sagt enn gjort.


too healthy

Man skal spise sunt, men samtidig ikke få dårlig samvittighet om man spiser noe usunt, og man skal trene jevnlig, men heller ikke trene for mye. Martin nevner både meg og Kristine Weber (stas!!!) som jenter han mener har funnet denne balansen.  Og jeg tror faktisk jeg må si meg enig med Martin. Dere har nok til nå forstått at jeg ikke er supernazi på hva jeg spiser, men jeg har likevel ett “basekosthold” som består av mat i den sunne kategorien. Fordi dette utgjør mesteparten av det jeg spiser gjør det derfor ikke så mye at jeg av og til tar en is etter middag, eller bestiller ostekake til dessert når vi er på Cheesecake Factory.

Lilevel må dere ikke tro at jeg aldri får dårlig samvittighet når jeg “skeier” ut. For det skjer jo (selvfølgelig). Jeg er bare så heldig at det ikke skjer særlig ofte. …at den dårlige samvittigheten kommer mener jeg altså, utskeielsene kommer nemlig rett som det er 😉

Her kan dere lese Martin’s artikkel.

Vi snaiks så lenge!

2 views0 comments

Comments


bottom of page