top of page

For et show!

Regionals ass! For en helg dette har vært!

Jeg er i skrivende stund helt utslitt etter en helg med lite søvn, mye inntrykk og en arena med mer liv enn en Justin Bieber konsert, så jeg må holde meg kort. Men jeg kan si så mye som at jeg nå har bedre forståelse for folk som er lidenskapelig opptatt av fotball eller som tar seg fri fra jobb når det er OL på TV, for fy søren så spennende det er å følge med på en sport man virkelig digger. Og når man i tillegg kjenner folkene som utøver sporten, og de gjør det så inni helsikkes bra, ja da kan det stort ikke bli bedre 😉

Jeg har så respekt for atletene vi har sett i løpet av helgen at det kan ikke beskrives. Snakk om fysisk og psykisk styrke liksom! Mashallah (..det betyr typ “well done” på arabisk).


regionals

I morgen går turen tilbake til ørkenen igjen, men flyet går ikke før 2.55 så vi får nyte nok en deilig hotellfrokost. Er det weird at jeg gleder meg allerede? 😉

God natt partypeople! I’m out

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page