top of page

Flashback Friday

…på en onsdag!

Hvorfor? Fordi idag er det Merethe sin bursdag, og jeg måtte dermed mimre litt om da vi feiret 30-års dagen hennes ifjor på en fu**ings yacth!!! Er det noen som husker det? Jeg kommer iallefall ikke til å glemme den dagen. Tenker fortsatt på Merethe hver gang jeg hører sangen i videoen under.

What a day 🙂


Og Merethe, hvis du leser dette: HIPPI BURSDAG TU JUUUUU!!! Savner deg!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

God påske sa folk

Jeg kan ikke akkurat si at påskefølelsen har vært til å ta å føle på her i ørkenen, men med påskeeggjakt både på fredag og i går, samt sjokolade til både mellommåltid og middag, kan jeg ikke klage. De

Mommies make it work!

Tusen takk for responsen på forrige videoblogg, eller vlog som de kule kidsa sier 😉 Jeg kjører bare på med en til jeg. Sorry for the sweat. PS! Gulerotkaken ble kjempegod, hvis det er lov å si, og vi

댓글


bottom of page