top of page

First time for everything

I dag hadde jeg ukens første styrketreningsøkt. På en lørdag! What?!

Jaja, first time for everything og alt det der. Det som derimot ikke var for første gang var økten. Jeg gjorde 10 sett med tiere i knebøy og skulderpress, for nte gang siden jeg ble gravid. Det finnes jo selvsagt mange flere opplegg jeg kunne ha gjort, selv med det “begrensede” utvalget av øvelser jeg har, men jeg ville ha en quick fix og orket ikke tenke ut noe bedre.

Det ble jo forøvrig ingen quickfix da, med Instagram og snapchat tar jo ting sin tid, og dessuten var det tungt i dag! Jeg måtte ta lengre pauser enn vanlig, og hadde svært lyst til å slutte lenge før jeg kom til 10 runder. Men så hadde jeg allerede skrevet på Instagram hva jeg gjorde, så da var det liksom no turning back 😉


Nå har vi akkurat kommet hjem fra en meget digg biffmiddag i godt selskap, og er klar for sengen- alle 3 😉

Forsatt god lørdagskveld dere som ennå har litt igjen av den!

Snaiks

2 views0 comments

Comments


bottom of page