Firestorm 2014- dag 2

Vi tar det hovedsakelig i bilder idag også da fruen om mulig enda trøttere idag enn i går. Det “viktigste” først: vi vant ikke. Men en solid andreplass sier jeg meg fornøyd med likevel. Og til tross for en støl kropp og sårete hender kan jeg konkludere med at helgen ikke har vært annet enn helt super. Firestorm arrangementet var enda bedre i år enn i fjor, med meget profesjonellt opplegg og bra økter. Gleder meg til neste år 😉


Jeg har i løpet av helgen fått bekrefte nok en gang at jeg ikke er en ekte crossfitter (jeg er ikke flink nok på kipping til å kunne kalle meg det!), men må jo innrømme at crossfit kan være ganske gøy likevel 😉

I morgen venter en ny dag på jobb, og så drar vi for pokker til New York tidlig mandags morgen! Vi har slått på stortromma og oppgradert til business class, så jeg ser ikke mørkt på den 14 timer lange flyturen for å si det sånn 😀

God natt partypeople, I’m signing out!

#firestorm2014 #FirestormThrowdown

3 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png