top of page

Fine helgen

Nå når vi plutselig er hjemme igjen kjenner jeg jo at denne helgen har gått akkurat litt for fort, men for en fin helg det har vært likevel. Både jeg og Ian var enige om at vi er veldig heldige da vi satt i bilen på vei hjem, ikke at vi noen gang har følt noe annet altså, men det er jo så lett å klage når ting ikke er greit, så derfor er det viktig å også kunne sette pris på hvor godt vi egentlig har det!

Aaanyways. I går ble det dobbel trenings på oss (jeg skal legge ut video av hotel-woden min så dere får se), og jeg var så støl i morges at noe annet enn litt joggings ikke var aktuelt. 5 km ble det iallefall, og jeg “kom i mål” nesten ett halvt minutt tidligere enn i går. Hotellfrokosten skuffet ikke i dag heller, og vi var begge mette og belåtbe da vi sjekket ut fra hotellet.

Vi dro så til Abu Dhabi Golf Club, der Ian fikk seg en runde med golf, mens jeg ble solbrent ved bassenget. Hver vår chicken quesedilla i golfklubben etterpå og så vendte vi snuten mot Dubai igjen. Og nå ligger vi faktisk allerede i sengen selv om klokken ikke har blitt ni enda! Jeg er grisetrøtt etter en dag der jeg knapt har gjort noen ting (forstå det den som kan!), og ny uke begynner bittelitt for tidlig for min smak i morgen. Jeg fatter ikke folk som vil trene før klokken 7 om morningen ass! Men, orker de å trene skal iallefall jeg orke å fortelle dem hva de skal gjøre 😉

Denne nydeligw bygningen er forresten Abu Dhabi Grand Mosque, jeg fikk knipset ett bilde fra bilen i det vi kjørte forbi. Arkitekten som er ansvarlig for den har noe å være stolt av ass!

Håper dere har hatt, og fortsatt har en fin helg, snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page