top of page

Fine formiddagen

På fredag reiste mamma og pappa tilbake til Norge, og dagen før reise Ian til Dubai for å forelese for AFPT. Det betyr derimot på ingen måte at jeg og Kaia er alene i Portugal. Nå er både svigerfar her, samt svoger og svigerinne og deres 4 sønner. Det hadde vært å pynte på sannheten å si at det bare er fryd og gammen, det er mange kids og mange meninger under et og samme tak, men heldigvis er det også høyt under taket. På alle sett og vis. Jeg og Elin (svigerinna) har blitt enige om at vi forer oss selv og våre hver for oss (felles måltid for 10 stk flere ganger om dagen hadde fort blitt stress), og at det er helt innafor å irettesette hverandres unger om det skulle være nødvendig. Guttene og Kaia kommer for det meste svært godt overens, og det er ingen tvil om at Kaia koser seg med flere barn i hus.

I formiddag tok jeg og Kaia oss en tur ut på egenhånd for nok en utforskningstur i nabolaget. Første året i Dubai var jeg ganske skeptisk til å ferdes rundt huset på grunn av alle de sinte, og løse, hundene, men nå har jeg fått litt mer oversikt og innsett at det ikke er så skummelt som først antatt. Tvert i mot er det sykt koselig, i alle fall dit vi gikk i dag.

Først møtte vi hunder som bjeffet som gale, men de var heldigvis bak et stort gjerde. Videre inn i gata møtte vi en kjempesøt hund som lot oss klappe den og greier, og så toppet det seg helt hos en dame som hadde både kalkuner, ender, høner og kyllinger. Hun pratet ikke engelsk, men med litt gestikulering forstod jeg at hun bad oss inn i gården, og der fikk vi se skilpadder, undulater og en katt også. Og så fikk Kaia plukke sine egne plommer fra plommetreet- for en gjestfrihet altså!

På vei hjem fikk vi jammen med oss en hel gjeng sauer også. Begivenhetsrik formiddag med ande ord- for både små og store 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page