top of page

Fine, fine dagen

Selv om det begynte å regne (!) mens vi var på stranden i dag, så tror jeg at jeg kort kan oppsummere at i dag har vært en meget fin dag. Ikke bare sånn fin som ser bra ut på bilder og Instagram. Sånn helt ekte fin av typen “le til du mister pusten” og “takk kjære Gud for alle de gode menneskene i livet mitt”. Typ. Til og med lunsjen vår på Cheesecake Factory var så god at lykkebarometeret steg med et par hakk. Det hjalp jo forsåvidt mye på lunsjstemningen at Kaia satt dritfint i stolen og spiste maten sin da, det er nemlig ikke alltid tilfelle. Og så blir jeg forsåvidt alltid glad når jeg spiser da. Så ja, ikke for å skryte, men dagen i dag var bra 😉

Bildene var fine de også altså, så her er noen av dem:


Snaiks partypeople!

I’m out 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page