top of page

Film og foto

Idag har jeg filmet litt for dere! Jeg har lenge hatt lyst til å samle alle favorittøvelsene mine i en film, og idag fikk jeg altså endelig ut fingen.

Det blir ikke helt en såkalt øvelsesbank, fordi det finnes jo en hel haug med andre øvelser og varianter av øvelser jeg isåfall måtte hatt med, så dette blir bare mine favoritter.

Det ble jo en del likevel, så jeg tenker å dele dem opp i flere filmer. 1. Inger’s favorittøvelser: core 2. Inger’s favorittøvelser: lower body (..mulig jeg må dele inn i anterior og posterior chain) 3. Inger’s favorittøvelser: vertikale press og drag 4. Inger’s favorittøvelser: horisontale press og drag 5. Inger’s favorittøvelser: crossfit

Jeg tenkte noe sånt kunne vært bra inspirasjon til din egen trening, men også en bra greie for meg å ha å henvise til når dere spør om ulike øvelser og sånt.

Høres det greit ut?


DSC_0625

Jeg og Kirby har også lekt oss litt med foto. Det er nemlig ganske kult lys i gymmet like før solen går ned mellom skyskraperne her, så vi fyrte løs. Og så hjelper det jo en hel del at Kirby er ganske dyktig med kameraet!


DSC_0616

DSC_0619

Jeg jobber videre på filmene! Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page