top of page

Fettprosentmåling


noen som kan gjette hva dette er?


Jo det skal jeg fortelle dere! Det er en scanner som måler fettprosenten omtrent på samme måte som en kaliper. Antall cm fett måles ved hjelp av ultralyd, og instrumentet skal dermed gi et mer nøyaktig resultat enn ved for eksempel kaliper.


hele startup-kitet


Planen er å bruke BodyMetrixen på kundene våre. I mange tilfeller skjer det jo ikke så mye med vekta når man legger om trening- og kostholdsvaner, så da kan det være gøy å se at man likevel får fremgang når det gjelder kroppssammensetning. Jeg har for eksempel vært omtrent vektstabil de siste årene, men kroppen (og antall kilo jeg klarer å løfte) har likevel endret seg en del.

Man kan vel aldri få et helt eksakt mål på fettprosenten ved bruk av slike apparater, men jeg tenker at om man bruker samme type apparat ved hver måling (og samme person utfører den) så kan man iallefall måle eventuell progresjon.

Punktene som måles er mage, hofte, framside lår, biceps, triceps, scapulae og et punkt under brystet. Vekt og høyde registreres og programmet regner ut fettprosenten.


man skal jo strengt tatt ikke måle på seg selv, men jeg ville bare illustrere litti tillegg til fettprosent vises antall kilo fett, fettfri masse og vann i kroppen


Som sagt, kanskje ikke eksakte mål, men ganske gøy likevel 😉

Nå er det sandstorm i Dubai! Haha, fantastisk timing i og med at det er 3 stk flotte jenter på vei til meg nå! Usj, håper det bedrer seg i løpet av dagen..

Snakkes folkens! 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page