top of page

Første trilletur

Før jeg forteller om vår aller første trilletur med Kaia, må jeg jo nevne at Xplory vognen vår fra Stokke er sponset fra de snille folkene fra Babyshop på Kvadrat. Babyen derimot har vi laget helt selv 😉

Men altså, i forigår skulle vi til legen for å prate litt etter fødsel, og siden klinikken ligger rett over i Dubai Marina bestemte vi oss for å trille dit i stedet for å kjøre. Helt siden vi fikk vognen har jeg hatt lyst til å prøvekjøre den, og det har hendt flere ganger at jeg har kjørt den rundt i den ikke altfor store leiligheten vår bare for å få litt følelsen av hvordan den var. Så å si at jeg var happy da vi trillet avgårde er en underdrivelse ass!

P1000993
P1000999
P1010005
P1010006
P1010007
P1010016
P1010017
P1010022
P1010029

Vognen er helt super, så jeg må bare få takke Babyshop nok en gang for å ha sendt den over! Jeg valgte den som nevnt tidligere basert på utseende, så det var godt å kjenne at den også var lett å manøvre. Nå har jo ikke akkurat Dubai det mest krevende terrenget å by på, men vognen funket i alle fall utmerket på brostein og asfalt. Hehe 😉 Lille oppi vogna likte tydeligvis også godt å trille vogn, hun sov hele tiden, mens mamma og pappa smilte som to stolte haner. Selv om det ikke var lange turen vi gikk (ca 30 min hver vei) kjentes det ganske godt i både bekken og underliv generelt, så de altfor lange turene skal jeg ikke begi meg ut på enda, men fy søren jeg gleder meg til å trille mer fremover 😀

Og sånn ellers kan jeg nevne at den her nybakte mammaen begynte å grine da legen vår kom ut i resepsjonen for å møte oss. Sist gang vi så henne hjalp hun oss jo med å få Kaia til verden, så det er jo kanskje ikke så rart at det satte litt følelser i sving. Og jeg skal altså fortelle om fødselen, i kanskje litt for mye detalj for enkelte, men tiden strekker bare ikke helt til for blogging om dagen. Dette innlegget startet jeg på på søndag liksom 😉

Anyway, ha en fin dag. Her er det en liten som vil ha pupp!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page