top of page

Første bursdag

Det tok sin lille tid, men jeg har jo lyst til å fortelle og vise dere litt fra Kaia sin første fødselsdagsfeiring! Så better late than never og alt det der.

Vi var lenge i tvil om hvor vi skulle ha festen. Leiligheten vår er jo ikke akkurat stor, og vi hadde invitert ca 35 stykk. Det finnes jo masser av fine lokal og restauranter å leie her i Dubai, og vi var også innom tanken om å feire i parken borte i høgget her. Men så en kveld lå jeg og grublet og fant ut at dersom vi utnyttet altanen og ommøblerte litt i stua så kunne det funke, så da bestemte vi oss bare for å ha det hjemme. Med vaskehjelp booket dagen før og mat og kake levert så ble det jo en hel del mindre stress. Denne frua tok seg til og med tid til en joggetur på morgenkvisten, og det sier sitt ass!

Da vi for noen uker siden var i bursdagsselskap hos naboen kom jeg i snakk med damen som stod for pynten. Jeg nevnte at vi snart skulle ha selskap, men tenkte ikke så mye mer over saken. Vi er ikke akkurat typen folk som leier inn partyplanners liksom. Ett par dager før Kaia fyllte år tok damen fra The French Touch Co kontakt, og sa hun ville sponse oss med pynt mot ett Instagrambilde. Heliumballonger ville jeg jo ha uansett, så om jeg kunne få det gratis så var jeg selvsagt happy for det. Men herlighet, vi fikk ballonger og noget attåt og vel så det!

Skrivepulten til Ian ble omvandlet til det nydeligste kakebord, og mens hun damen holdt på å sette opp sa jeg som en spøk til Ian at Fotballfruen kan gå å legge seg, men så har jeg jo i ettertid sett feiringen de hadde, såee.. Hun kan få stå opp ;-P

Uansett, kakebordet ble helt nydelig, og til å være en sånnen kake som ser veldig pen ut så smakte den faktisk ok i tillegg. Men når det er sagt så smakte den hjemmelagede gulrotkaken vi fikk i bursdagen til Imre, Kaia sin kompis, i går tusen ganger bedre! Ida, neste bursdag leier jeg deg som kakebaker 😉

Maten vi fikk levert smakte også bra, i alle fall etter min standard. Jeg er alltid redd for å ha for lite mat, men herregud, det var ingen fare for det. Vi har venner som spiser mye mat, men også venner som ikke rørte maten i det hele tatt, så det ble litt mer mat til overs enn jeg hadde trodd! Kakene og snopet sendte jeg bort til jobb dagen etterpå (jommen sa jeg gym ;-D), mens jeg og Ian fikk rester til både frokost, lunch og middag #WIN.

Dagen derpå var det en liten skrott som kunne våkne opp til både nye bøker, dokkevogn, byggeklosser og masse annet. Den litt kresne mora må selvsagt på en liten bytterunde, men noe annet hadde strengt tatt ikke vært å forvente 😉


b51b4357

b51b4369

b51b4404

b51b4613

b51b4641

img_6188

b51b4390

img_6191

b51b4413

b51b4424

b51b4440

b51b4510

img_6247

img_6204

b51b4661

b51b4668

b51b4672

Takk for alle gratulasjoner her og på Instagram. Dette er stas 😀

5 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page