Første blogginnlegg!

…og DER hadde jeg visst en blogg! Eller? Kjenner at jeg ikke har helt kontroll over hvordan det her med blogging funker ennå, men her kommer iallefall første innlegg! Og dersom du leser dette, må jeg jo ha gjort noe riktig 😉

Føler jeg har tenkt på å starte min egen blogg i ett år nå, men liksom aldri fått fingen ut. Så etter litt overtalelse og tips fra gode venner sitter jeg altså her å skriver. Nå innser jeg jo at det sikkert hadde vært smart å ha en plan over hva jeg skal skrive om, men jeg satser på at det går seg til etterhvert.

Anyways..Gøy at du klikket innom!

Inger


starter like gjerne med ett bikinibilde, så er liksom den barrieren brutt 😉


1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png