Før- (under) og etter-bilder

Nå har strengt tatt kjøkkenet vårt (og resten av leiligheten) vært ferdig en stund, men jeg hadde likevel lyst til å vise dere. For de som ikke har fått det med seg, flyttet vi til en ny leilighet i oktober, og bodde deretter omtrent i 1 mnd i totalt oppussingskaos. På toppen av dette hadde vi non-stop besøk fra Norge i akkurat den perioden. Det var ikke akkurat optimalt.

Men det var verdt det. Fy søren som jeg koser meg på det nye kjøkkenet! Selv om det var ganske godt med et besøk på Cheesecake Factory idag, er det helt fantastisk å kunne lage sin egen middag- det er virkelig en gode man setter stor pris på når man har levd 1 måned på resturantmat!

Så without further adieu; her er noen bilder av leiligheten, før, under og etter:

vi hadde ikke så lyst til å ha dette kjøkkenet


vi hadde ikke så lyst til å ha denne veggen mellom stuen og kjøkkenet heller


så den rev vi (les: en haug med indere) ned


og så fikk vi nytt kjøkkengulv


og fine, hvite kjøkkenvegger


så begynte ting å falle på plass


og jeg fikk kjøkkenøy, som jeg alltid har ønsket meg!


og så ble jammen hele greia ferdig!


😀


FERDIG! Jeeei 🙂


Nå tar jeg kveld. Starter ikke jobb før klokken 10 imorgen! Hverdagslykke 🙂

Snaiks

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png