top of page

Før frokost aka (ff)

Nå har jeg faktisk ikke lenger telling på hvor mange ganger jeg har svart på følgende spørsmål:

Hva står (ff) for?

Dere har sikkert lagt merke til at treningsdagbøkene mine inneholder “(ff)” under noen av øktene, og jeg har jo nå forstått at dette faktisk ikke er så selvforklarende som jeg lenge har trodd. Men om det forsatt skulle være noen tvil så står altså “ff” for “før frokost”, altså treninger som blir gjort på fastende mage.

Så er vel spørsmålet hvorfor jeg finner det så sabla viktig å poengtere at jeg iblant trener uten å ha spist frokost først. Forstå det den som kan, jeg har ikke peiling 😉

Anyways, idag ble det iallefall 45 minutters jogg på denne frøkna, før frokost. Og frokosten ble noe så uvanlig som havregrynsgrøt. Det vil si uvanlig til meg å være- vanligvis sverger jeg jo til egg som dagens første måltid.


photo

Det ble forøvrig en halv trening på meg idag også etter frokost. Jeg kjedet meg nemlig litt mens jeg ventet på dagens siste kunde, og gjorde dermed følgende:

A1) 4 x 6 pullups A2) 4 x 8 lat. pulldown m/pronert grep A3) 4 x 6 negative chins A4) 4 x 8 lat. pulldown m/supinert grep

Denne lille sammensetningen av øvelser tørr jeg faktisk påstå passer bra dersom man ønsker å bli bedre i pullups og chins, så try it out! Jeg hadde ca 20 sek pause mellom hver øvelse og en lengre pause mellom hvert sett.

Nå er både middag (laks), dessert nr 1 (jordbær og blåbær og sjokolade) samt dessert nr 2 (cookies and cream proteinsmoothie) inntatt og både jeg og husbonden er proppmette og klar for sengen.

God natt godtfolks! Snaiks imorgen 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page