top of page

Fæmily gym-time!

I dag hadde jeg min første PT time siden graviditeten! Leiligheten er jo full av flinke barnevakter, så jeg var 100% avslappet med å gå fra Kaia. ..dessuten var det jo bare for en time 😉 Det var verre med nervene for den nye kunden jeg skulle møte. Jeg var redd jeg hadde glemt av hvordan det er å være PT, men det gikk faktisk helt fint, og jeg koste meg. Jeg vet ikke om kunden følte det samme på tredje sett av 1 og ½ reps i eleverte bulgarske splitt derimot!

Senere på dagen var det min egen tur til å trene, og med både Ian og Kaia i gymmen var det en av de gøyeste øktene jeg har gjort på lenge. Ikke nødvendigvis pga det jeg gjorde, men på grunn av settingen. De beste treningspartnerne jeg kunne tenke meg, tomt gym, og akkurat så mye tid til rådighet som vi ønsket. Sånn digger jeg!

Beintrening stod på min meny- som vanlig. Etter 5 sett med styrkefrivendinger fra heng ville jeg gjøre bulgarske splitt, og siden jeg ofte kjenner de mest i fremside lår (i stedet for baksiden og rumpa), spurte jeg Ian om råd. Da kom vi på en slags blanding av ettbeins RDL og bulgarsk splitt, og jeg kan skrive under på at de rusket godt i hamstrings! Jeg la opp en videosnutt av øvelsen på Instagram, dersom dere vil se hvordan den så ut.

Økten i sin helhet var som følger:

5 x 5 hang power clean @ 50kg 4 x 8 RDL-splitsquat hybrid @ 2 x 14kg 3 x 15 (+10 halve) hiplifts @ 60kg

I kveld har vi spist nybakte rundstykker med ost og skinke, etterfulgt av smågodt, og mange episoder av Solsidan. En meget bra avslutning på en meget bra dag spør du meg!

God natt 🙂

1 view0 comments
bottom of page