top of page

Everyday I’m shuffeling

Jeg hadde store planer om å ha treningsfri idag i og med at jeg har trent hver dag denne uken, men så kom Lee på besøk (han skal bruke våre lokaler for ett photoshoot på torsdag- blir spennende!) og da ble det jo fort til litt magetrening.

Over en time for å være eksakt!

Og det verste er at det er ulike øvelser for hver gang vi trener. Jeg har liksom ett knippe favorittøvelser for coren- Lee har sikkert 100! Så er det kanskje derfor han ser ut som ett vaskebrett også, og jeg er mer vaskebaljen 😉

Idag gjorde vi også litt flere øvelser som ikke krever at man gjør 100 repetisjoner for at det skal kjennes, og det er litt mer min stil. Så kanskje jeg skal prøve å få filmet litt neste gang slik at dere også får se.

Til da får dere nøye dere med dette blinkskuddet 😉


photo

..bare for å fjerne all tvil: det der bildet krevde en meeeeget kjapp fotograf 😀 men ONE DAY! Kanskje…  😉

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page