top of page

Etterpåklok

Hver fredag er jeg som dere kanskje allerede vet hoveddommer for de ukentlige fitness challengene som arrangeres i Dubai. Selv om det betyr én mindre dag med helg, er det en veldig gøy og sosial jobb, og for å si det rett ut; svært lettjente penger.

Hvem som helst kan delta (ja, til og med du som leser dette om du skulle befinne deg i Dubai en fredag liksom!), og de ulike øktene er som regel overkommelige for de fleste. Den som får best resultat stikker av med 5000 dirham i cash- helt ok spør du meg 😉

I tillegg til standardøkten som er åpen for alle, arrangertes det igår i tillegg en “elite”-økt; samme økt men med tyngre vekter. Den var forsåvidt også åpen for alle, men flere ble nok skremt av f.eks 30 frivendinger på 50 kg. Økten var som følger:

50 frontbøy m/dobbel KB @ 2x16kg 40 benkpress med “earth quake”-bar @ 2x16kg 30 frivendinger @ 50kg 20 knebøy @ 60kg 10 markløft @ 70kg

Jeg har som vane å teste øktene selv, bare for å vite hva deltakerne selv går igjennom (pluss for å kunne sammenligne meg selv med den som vinner selvsagt!), og måtte definitivt gi gårdagens elite-versjon en gjennomkjøring. Økten hadde jo omtrent mitt navn på den! Faktisk så hadde H. H. Sheikh Majid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum til og med tekstet meg (!!!) tidligere i uken for å spørre om hvor tunge jeg syntes de ulike øvelsene skulle være, så om man legger godviljen til var det jo på en måte litt min økt også 😉

Uansett, jeg gav den en gjennomkjøring, og skal ærlig innrømme at jeg angret som en idiot da fredagen var over på hvorfor jeg ikke droppet å være dommer, og heller deltok selv. Hun som vant klarte ikke engang å gjøre seg ferdig med knebøyene før timecapen på 14 minutter gikk ut, mens jeg ble ferdig med alt på godt under 13. Å gjøre vanlige benkpress kan jo egentlig ikke sammenlignes med å bruke “earth-quake”-baren (se bildet under), så jeg la på litt ekstra vekter for å utjevne litt. Det blir ikke det samme (den earth-quake baren er weird ass..), men likevel. Jeg angret.


photo 3

photo 4

Det er jo alltid lett å være etterpåklok. Håper jeg har litt mer baller neste gang 😉

Ha en fin lørdag partypeople! Snaiks

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page