top of page

Etterlengtet besøk

Jeg har egentlig aldri vært spesielt flink til å ta vare på håret mitt, og jeg er absolutt ikke den som renner ned dørene til frisøren. Det går ofte flere måneder mellom hver gang håret får en stripings, og da har jeg som regel gått så langt over tiden (dere vet, den tiden det egentlig skal ta mellom hver gang man striper håret) at jeg omtrent har blitt brunette.

Sånn var det nå også, men det rare er at det egentlig ikke er sååå lenge siden jeg var hos frisøren sist. Likevel hadde jeg kjempemye utvekst, helt sånn plutselig. Og det er mulig jeg ser syner, men utveksten var mye mørkere enn vanlig. Det kan ha noe å gjøre med at jeg ikke har vært like mye i solen i det siste, men jeg tror strengt tatt ikke jeg var så mørk i hårbunnen før ass. Kan det ha noe med graviditet/amming å gjøre? Jeg har fått med meg at man både mister hår og får mer småhår av ammingen (believe me, I know that feel!), men fargen? Endres den, eller innbiller jeg meg ting her?

Anyways, som dere kanskje har gjettet var jeg altså hos frisøren i dag. Mamma passet Kaia, og jeg kunne slappe helt av i frisørstolen. Tror dere det var digg eller? Siden hele prosessen tok nærmere 5 timer (jeg kødder ikke!) sist, valgte jeg å bare stripe håret, og ikke klippe det for å spare tid. Det kan jo like gjerne være litt slitt i tuppene om det likevel skal falle av med ammingen liksom 😉


Sitter i skrivende stund å vurderer om jeg skal stikke opp i 38ende for en liten økt, men jeg lurer på om jeg har litt vondt i viljen i dag. Eller så er jeg bare lat. En av de delene er det i alle fall, så om ingenting endrer seg i løpet av de neste la oss si 30 minuttene, så blir det treningsfri på denne mammaen i dag 😉

Snaiks!

#frisørDubai

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page