top of page

Er du klar for AFPT Convention 2015?

Noen av dere husker kanskje at jeg i fjor sommer var på Beitostølen (av alle steder liksom!) for å delta på AFPT Convention. Det var ikke bare en veldig lærerik helg, men jeg gjorde meg mange gode og verdifulle bekjentskaper. Derfor er jeg kjempeglad for at AFPT skal gjøre det til en årlig greie, og i 11-13 september skjer det hele igjen.

I år blir venuen (hva er det norske ordet for venue?! Jeg har bodd for lenge i utlandet ass..) litt mer praktisk enn i fjor, og eventet holdes på Quality Airport Hotel på Gardermoen. Det gjør det jo kjempelett for tilreisende, og man trenger ikke engang en flytogbillett til Oslo sentrum for å delta!

Helgen er full av forelesninger og workshops av dyktige folk innen sitt felt, og navn som Nick Tumminello, Bret Contreras (aka the Glute Guy), Alan Aragon og Menno Henselmans står på listen. For ikke å glemme Einar Svindland og selveste Ian Hougthon da 😉

Temaet for helgen er helse, trening og ernæring, og dersom du er f.eks personlig trener er dette en ypperlig anledning til å øke kunnskapen innen emnene. Men, hvem som helst kan delta! Du trenger med andre ord absolutt ikke være hverken personlig trener eller fysioterapeut for å delta. Er du interessert i nettopp trening, helse og ernæring så kan jegnesten garantere at du får noe ut av helgen!

Jeg gleder meg! Her kan du lese mer om eventet og finne detaljer for påmelding og sånn. Ses vi?


IMG_4891

Siden jeg nevner AFPT må jeg jo minne om at jeg fortsatt får lov til å gi rabattkode til alle AFPTs studier, så lurer du på å ta noen kurser send meg en mail på inger@shpdubai.com så får du en litt bedre pris 🙂

..den der siste setningen der var altså reklame, FYI.

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page