top of page

Er det lørdag i dag?

Det ser i alle fall sånn ut på SoMe. Folk drikker vin og spiser smågodt, og jeg kjenner jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte med meg mer av sistnevnte. Smågodt i Dubai er jo som nevnt sådär.

Men altså, vi er tilbake i ørkenen og det er vel det som er grunnen til at jeg har mistet sansen for tid i alle fall, om ikke sted. For det var ingen tvil om hvor vi var da vi gikk ut av flyplassen i går kveld. Man er jo greit klam i utgangspunktet etter en dag på reis, men herregud, å gå gjennom den der parkeringsplassen var som å vandre rundt i en diger badstu! Været har vært bedre i dag heldigvis, for jeg så litt mørkt på det i går skal jeg innrømme.

Turen hjem gikk upåklagelig, og jeg må bare få lov til å nevne her også (for jeg har allerede lagt ut om hendelsen på Snapchat) at Kaia forble sovende fra flyet (der jeg blant annet skiftet bleie og tok på henne bukser og sko), inn på bussen som tok oss til terminalen, gjennom passkontrollen, til baggasjeuthenting, inn i bil, ut av bil, inn i leiligheten og opp i senga. Og jammen fikk jeg tatt av henne klærne også uten at hun våknet. What’s th big deal tenker du kanskje? Vel, det er det faktum at hun sover alt annet enn tungt, og jeg kommer derfor sent til å glemme denne episoden.

Som om ikke det var nok toppet hun det hele med å sove til ti på 9 i morges. Det er riktignok ti på 7 norsk tid, men igjen, det er bare detaljer 😉

Ian måtte omtrent snu i døra for han er på kurs i Bahrain i helga, så i dag har jeg og Kaia vært alene hjemme. Vi har lekt på altanen før det ble for varmt, badet i bassenget i 38ende, pakket ut og ryddet, og tatt en treningsøkt på SHP. Jeg hadde som alltid planer om å legge meg tidlig, men etter at Kaia var i seng måtte jeg ta oppvask, henge opp klesvask, støvsuge en million maur, og svare på noen mail som ikke ble besvart i går (og dagen før det ..og dagen før det..), og plutselig var klokka halv 12. Jaja, intensjonen var i alle fall god, men nå, nå tar jeg kveld.


God natt :-*

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page