top of page

En truse på balkongen

Jeg trives kjempegodt i leiligheten vi bor i. Etter at vi renoverte den i fjor (for pengene vi fikk til brylluppet- smart sant?) er den akkurat slik jeg vil ha den. Klart, vi kunne hatt større stue slik at vi fikk plass til ett spisebord, mer lagringsplass og ett ekstra gjesterom for travle besøkstider, men jeg liker den jeg. Kjøkkenet vårt ser skandinavisk ut og vi har ikke lenger rosa fliser på badet. Og så har vi balkong. En ganske stor balkong. Og det er her folkens, at det kanskje lille minuset med leiligheten kommer inn.

Vår balkong er nemlig større enn alle andres, og siden vi bor i første etasje vil alt som faller fra de 37 etasjene over oss lande på vår balkong. Det er vel ikke noe problem tenker du kanskje, for hva kan vel falle ut fra en balkong eller et vindu. Vel, I think you’d be surprised.

Da jeg i morges gikk ut på kjøkkenet for å koke kaffe (les: trykke på nespressomaskinknappen) fikk jeg f.eks se at det lå en svart truse på balkongen. Hvorfor folk finner det nødvendig å vingle trusa utfor balkongen er for meg ett mysterium.

Men en flyvende truse er jo ikke det værste vi har blitt “skjenket fra oven”. Her kommer en liste (det meste er ganske ekkelt altså, så anse deg selv advart før du setter morgenkaffen i halsen):

  1. en burgunderrød silkeskjorte

  2. håndkle

  3. avispapir

  4. overraskende mange ballonger, både med og uten luft

  5. sigarettsneiper (faens jævla dritt)

  6. barnetegninger

  7. uforklarlig store hårballer av svarte lange hår- jeg tror noen rensker hårbørsten sin i vinduet eller noe

  8. en kondom ..goddamit..

  9. en Q-tips med den største mengde ørevoks jeg noen gang har sett- flaks for meg at jeg satt ute å solte meg slik at jeg fikk med meg “splattet” den lagte da den traff balkongen vår

  10. en tampong- takk kjære Gud for at den ikke var brukt

Ikke vet jeg, men der jeg kommer fra kaster vi iallefall slike ting i søpla, ikke ut vinduet…

Men ellers er balkongen fin altså, og perfekt for å nyte morgenkaffen 😉


photo

Ønsker dere en fin fredag, nå skal jeg opp i 38’ende for å løpe litt intervaller. Yeah! Fredagsintervaller are back 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page