top of page

En til strandøkt

Denne økten har jeg altså også allerede vist på Instagram, men siden den er helt uten utstyr og det var flere av dere som likte tanken på sånne type økter, så bjuder jeg på den igjen.

Pluss, vi har vært hos svigermor ett par dager nå så jeg tok utnytte av hennes lynraske internett. Denne videoen fikk jeg lastet opp på kortere tid enn det tar å lage en kopp kaffe liksom. Hjemme i Dubai lar jeg som regel opplastningen stå over natten!

Anyway, økten er en EMOM (every minute on the minute), hvilket betyr at vi gjorde x antall repetisjoner av respektive øvelse ved starten av hvert minutt, og hvilte til neste minutt igjen før vi gjorde nye x antall reps. Makes sense?

Vi gjorde først 5 min EMOM med 20 hoppende knebøy. Dvs ved minutt 1 gjorde vi 20 knebøy, hvilte til minutt 2 og gjorde så 20 nye knebøy. Dette gjorde vi i totalt 5 minutt sånn at det ble 5 runder. Deretter gjorde vi det samme med armhevinger, hoppende utfall, en mageøvelse og til slutt 4 lengder shuttle runs:

20 jumping squats EMOM x 5 15 pushups EMOM x 5 20 jumping lunges EMOM x 5 20 table top leg rotation EMOM x 5 6 shuttleruns EMOM x 5

Dersom du har lyst til å teste anbefaler jeg å gjøre økten med en treningskompis. I alle fall siste del, den med løpingen, hadde jeg aldri gitt så mye på om det ikke var for å prøve å holde kapp med Ian. Han vant seff, men jeg fikk bedre treningsutbytte ;-P

God helg party people!

Snaiks 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page