top of page

En på trynet

I dag var vi på Crossfit Centrum for en liten trenings, og det første som skjedde omtrent var at jeg fikk meg en på trynet! Det var min egen feil, så jeg kan vel ikke syte så mye over det, men jeg er rød og hoven under det høyre øyet, så det blir spennende å se hvordan ståa er i morgen.

De har sånn der pegboard på Crossfit Centrum, en hullete vegg man klatrer opp ved å sette små pinner, eller pegs, inn i, og siden jeg aldri har testet var jeg veldig keen på å prøve. Jeg gjorde sånn som jeg har sett folk gjøre på Instagram (trodde jeg!), men glapp den ene peggen slik at jeg slo meg selv med den rett i ansiktet! Jeg hadde mest lyst til å begynnne å grine, men det var så mange folk der så jeg måtte bare bite tenna sammen og prøve å le med Ian. For ja, han lo 😐

Utenom det fikk vi en bra trening. Nå krysser jeg bare fingrene for at rumpe og hamstrings er mer såre enn ansiktet i morgen 😉


Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page