top of page

En halvtime her og en halvtime der

2 kanselleringer på én dag- er det meg det er noe galt med eller?!

En av mine kveldskunder ble sittende fast på parkeringen på ett kjøpesenter da batteriet på bilen hennes sluttet å fungere, så da ble det enda en bonustrening på meg idag gitt! Jeg hadde jo i utgangspunktet tenkt til å trene styrke idag, men det ble (som vanlig) utsatt litt for lenge slik at jeg egentlig ikke trodde at jeg skulle rekke det. Meeeen så kom denne kanselleringen da, og dermed hadde jeg liksom ikke noe valg. Å stirre mer inn i dataskjermen var iallefall ikke noe alternativ!

Jeg sløste selvsagt bort litt tid på vasing og “oppvarming”, og fikk ikke tid til mer enn en halvtimes trening før dagens siste kunde kom, men Gud i halmen jeg skal love at 3 runder av følgende var nok:

20 utfall bakover @ 55kg 10 push press @ 45kg 20 knebøy @ 65kg 10 chins

I’m signing out, laters

1 view0 comments
bottom of page