top of page

En dag uten trening

…er en dag uten mening?

Vel, ikke i min verden. Meeen, jeg kjenner av og til at en dag uten trening er en dag uten noe å blogge om! Så stillheten fra min side i forigår var intet annet enn en dag med treningsfri 😉

Idag har jeg derimot trent 1 og 1/2 økt.

Den halve økten ble bare halv delvis for at foten min krampet seg opp så mye at jeg måtte stoppe (tror det var roinga den ikke likte), og så kom i tillegg morgenkunden min tidligere enn antatt. Jeg hadde tenkt å kjøre følgende, crossfitøkt inspirert av Merethe:

5 runder av: 500 m ro 20 burpees 10 thrusters @ 40 kg 1 min hvile

Jeg fant fort ut at jeg ikke hadde råd tidsmessig til å hvile ett minutt, så jeg droppet det å tenkte heller å bare kjøre en færre runde. Men så var det den der foten som satte stopper, så det ble altså bare 2 runder. Vet ikke om jeg noengang kommer til å våge meg på å prøve igjen- det var ikke akkurat en dans på roser de to rundene jeg gjennomførte!

Dagens andre økt ble gjennomført i særdeles godt selskap på ett nytt gym i Dubai. Gymmet heter Warehouse gym, og var så kult og gjennomført at jeg anbefaler dere å se her for å sjekke det ut!

Sammen med Thomas, som tar PT utdannelsen til AFPT i Dubai for øyeblikket, kjørte jeg følgende:

A1) 10 x 10 knebøy @ 70 kg A2) 10 x 10 chins (..som etterhvert måtte kippes..)

Sjitt pomfritt så slitsomt det var! Jeg hadde gitt opp lenge før sett 10 dersom vi ikke var to om galskapen, det er iallefall sikkert! Og ikke nok med det, da vi var klare kom Ian med den geniale ideen om å kjøre 50 ball slams som en “finisher”. Så da gjorde vi det da. Kan umulig ha sett særlig smarte ut der vi stod..


photo copy

photo

Tror dere det smakte bra med mat fra Cheesecake Factory etterpå eller? 😉

Natta!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page