top of page

En dag uten trening

..er det en dag uten mening? Vel, i alle fall ikke i min verden. Nå hadde jeg ikke trent på to dager, men det har vært fine dager med mye mening likevel. Når det er sagt, blir en bra dag ofte bedre om jeg får trent litt 😉

Tanken var å stikke bort til SHP for en styrkeøkt, men når Kaia sovnet, og my window was open, stakk jeg heller opp i 38ende for å løpe litt. Jeg løp så lenge hun sov, og rakk 4 kilometer på 20 minutt før to store smilende øyne kikket opp mot meg. Da fikk jeg det litt mer travelt og avsluttet med litt 30/30 sekunders intervaller. Etter 12 stykk måtte jeg stoppe. Ikke fordi Kaia var utålmodig, men fordi det ikke var mer futt igjen i meg 😉


Ha en fin onsdagskveld! Her er det natta 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page