top of page

Egg til folket!

Klokken er over halv 2 i Dubailand og det betyr frokost for en IF’er som meg 😉

Siden jeg prøver å unngå brød, og ikke har lyst å bruke altfor lang tid til frokostlaging er egg i ulike former det som oftest utgjør frokosten min. Idag var intet unntak:


som jeg har poengtert så mange ganger før: jeg er ingen småspist jente. Vi snakker 4 egg, ca 100 gram skinke og eksakt 741 stk erter


Jeg elsker egg! Jeg liker godt smaken, men det jeg liker aller mest er den gode metthetsfølelsen egg gir. Dessuten er egg så lett å alltid ha liggende i kjøleskapet siden holdbarhetsdatoen er relativt lang.

Dersom du til vanlig spiser brødskiver eller knekkebrød til frokost oppfordrer jeg deg til å iallefall teste en mer eggbasert frokost. Jeg kan nesten garantere at du vil føle forskjell på metthetsfølelsen. Dersom du ikke har lyst å bruke tid på å steke egg eller lage en omelett, kan du f.eks bare bytte ut en av brødskivene med ett kokt egg eller to. Eggene kan f.eks kokes kvelden før, så slipper du bruke tid til dette på morningen. Er du ekstra smart koker du to egg ekstra som du har med deg som mellommåltid. Et helt genialt mellommåltid som faktisk metter uten å tilføre en haug med kalorier.


Later!

0 views0 comments

Comments


bottom of page