top of page

#egenreklame

Takk for tålmodigheten til dere som meldte interesse for dette online treningsopplegget vårt. Jeg skulle gjerne hatt en smart forklaring på hvorfor vi er så seint i gang, ala “man får mest varige resultater om man ikke starter nytt treningsprogram 2. januar”, men det har jeg altså ikke. Jeg har helt enkelt ikke prioritert tiden bra nok til en sånn fresh nyårsstart. Forhåpentligvis er det forsatt noen som er keen på å bli med, og jeg og Ian drømmer om 50 påmeldte *insert smiley med engelglorie her*.

Så, hva er greia egentlig? Jo, nå skal dere få høre:

Styrketrening med Inger in Dubai er et 12-ukers online treningsprogram til deg som har lyst til å få struktur og fremgang på trening. Dvs bli sterkere. Uten å bli skadet. Mens du har det gøy. Og tester litt nye øvelser. I could go on for ever baby! 😉

Fokus er styrkeøkning i base- og kroppsvektsøvelser, krydret med litt 3D- trening. Som deltager blir du del av en gruppe (privat på Facebook) som følger samme treningsprogram, og vi håper Facebookgruppa kan bli brukt til både tips og pepp. Det blir også den hovedsaklige kommunikasjonsportalen mellom oss og dere, for å svare på spørsmål og sånn.

Treningsvitenskapen og programdetaljene er det Ian som står for, og programmene han har laget er meget typisk mine vanlige økter. Dvs enkelt og relativt hardt arbeid. Dette er med andre ord økter de aller fleste som har trent litt styrketrening skal klare å gjennomføre, uten mange teknisk krevende øvelser. Individuell tilpasning er mulig ved behov (f.eks skader, bevegelighet, tilgjengelig utstyr, treningserfaring). Jeg vil ikke anbefale dette opplegget til deg som aldri har trent styrke før, men øvelsene og utførelse blir nøye forklart med hjelp av video, så du trenger absolutt ikke være ekspert på styrketrening heller. Jeg kommer selv til å følge treningsopplegget, så langt Kaia tillater meg vel og merke.

Du trenger enten et meget bra utrustet hjemmegym (med stenger, hantler og mulighet for pullups), eller tilgang til treningssenter for å delta.

Øktene blir levert og skal loggføres i en egen treningsapp som viser øvelsene på både video og tekst. Ved hjelp av appen kan vi følge med på progresjonen din, samt sjekke om du faktisk gjør øktene. Små tilpasninger av øktene gjøres hver uke, og halvveis, altså etter 6 uker, blir samtlige økter byttet ut mot nye.

For å se om man faktisk får noe ut av opplegget (les: blir sterkere) vil vi oppfordre å gjøre noen enkle prestasjonstester før, under og etter treningsperioden. Dette er selvsagt valgfritt, det er helt lov å bare “trene for gøy” også 😉

Kosthold er jo som dere vet kjempeviktig i treningssammenheng, men det er ikke noe spesifikt kostholdsopplegg inkludert. Dette er i hovedsak et treningsopplegg, og vi ønsker at fokus skal være på treningsglede fremfor å f.eks gå opp eller ned i vekt. Samtidig vet dere jo at for å bli sterkere og å få fremgang med treningen (selve hovedmålsetningen vår!) så er det jo viktig at man spiser næringsrik, og ikke minst, nok mat, så en generell kostholdsveiledning vil selvsagt inngå. Vi kan hjelpe med fremgangsmåte dersom man ønsker vektregulering, men dette er ikke noe som vil være hovedfokus når det gjelder oppfølgning.

Du får:

 1. 12 ukers treningsopplegg

 2. 4 fullkropps styrkeøkter per uke + veiledning for kondisjonstrening (valgfritt, og aldeles ikke nødvendig)

 3. tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program

 4. tilgang til artikler, råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe

 5. generelle kostholdsråd

 6. veiledning og støttematerial for vektreguleringsstrategi (ved ønske)

Pris: 2000 nok

Er du keen? I så fall er neste steg følgende:

 1. Send mail til inger@shpdubai.com merket “Styrketrening med Inger in Dubai” med:

 2. Navn

 3. Alder

 4. Bosted

 5. Litt info om deg selv, din treningsbakgrunn og hvorfor du ønsker å delta

 6. Betalingsinformasjon sendes i retur asap

 7. Betal (merk at du ikke er bekreftet som deltager før vi har mottatt betaling)

 8. Ved mottatt betaling får du tilgang til appen med treningsprogram og moroa kan starte 😀

Påmeldingen starter i morgen mandag 9. januar, og betalingsfrist er fredag 13. januar.

Vi begynner å trene alle sammen mandag 16. januar

Erru med eller???

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page