top of page

Eating out

Å farte rundt på restauranter er ikke noe vi har gjort mye av her i Portugal. Både i fjor og året før tror jeg ikke vi var ute til middag en eneste gang, foruten mat som ble spist på kjøpesenter og strand vel og merke.

Jeg synes det er helt greit “å slippe” å dra ut for å sette seg ned å vente for å få spise, og spesielt med Kaia kan det ofte bli mer mas enn kos, så det har absolutt ikke vært et savn. Det at vi kan lage vår egen mat på et vanlig kjøkken er jo tross alt en viktig faktor til hvorfor jeg trives så godt her i Portugal.

Men i år har svigerfar tatt oss med til et par ulike steder, og det har vært så gøy. Ikke bare fordi han har meget god smak i restauranter, men fordi det har funket fint med Kaia. Ei skål pomfri og litt Peppa Pig på mobilen så får man jo nesten matro! Og en burgerrestaurant vi var på hadde lekerom som var så bra at vi ble der i nesten en time etter at vi hadde spist. Sånt kan vi like 🙂

I forigårs hadde vi den beste indiske maten jeg har hatt typ ever. Stedet så egentlig ikke så bra ut, og jeg hadde nok aldri gått inn der på egenhånd, men fy søren så godt det var. Restauranten her Real Indian Magic, og det var virkelig magisk!

I kveld hadde vi middag på en restaurant ved stranden, og jeg vet knapt hvor vi var, men den het Julias og anbefales på det sterkeste. Maten var god, men det var utsikten og atmosfæren som gjorde hele opplevelsen til en høydare. …i mangel på bedre forklaring 😉

Men apropo ingenting: jeg er dritrøtt og må sove.

God natt party people,

I’m out!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page