top of page

Dubai World Cup 2015

I år som i fjor var jeg og Ian så heldige å få to meget VIP-billetter til det årlige hesteveddeløpet Dubai World Cup, og selv om vi i motsetning til i fjor visste omtrent hva vi gikk til i år, kunne vi jo ikke unngå å bli imponert over den flotte tilstelningen. Så mye fine folk på ett sted skal man lete lenge etter ass! Jeg angret jo nesten på at jeg hadde resirkulert både hatt og veske, men så tenkte jeg litt sånn “what would Jenny Skavlan do”, og trøstet meg med at jeg iallefall hadde (nesten) ny kjole 😉

Nytt for i år ble det også da Ian bestemte seg for å sette penger på noen av hestene. Han måtte jo helt enkelt bare gjøre det da vi fant ut at den ene jockeyen var norsk! Så da det siste og viktigste hesteløpet skulle starte tror jeg jammen at Ian var litt smånervøs. Det viste seg jo i ettertid at det ikke bare var noen kroner han hadde satset, så det var jo kanskje ikke så rart. Men at det var en good call, det er sikkert! Hesten vant jo for pokker og Ian kunne si seg flere tusenlapper rikere!! Nybegynnerflaks FTW 😀


IMG_5048

Etterpå var det konsert med selveste Kylie Minogue, men dette pensjonistparet takket for seg lenge før den frøkna entret scenen. Ja, vi er nok litt kjedelige på den fronten i blant, men får jo med oss litt kule ting her i ørkenen likevel vil jeg påstå 😉

Håper dere har en fin helg, og husk å skru klokka! Haha, vet ikke hvor det kom fra ass..

Snaiks

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page