top of page

Dubai Sprint Challenge

DONE! Og resultatet ble: 2. plass!


Det var denne lille frøkna (les: MASKINEN!) som stakk av med førsteplassen igjen:


Eva, som vant 100 000 dhs på Dubai Fitness Challenge- for en athlet!


Meeeen, hun slo meg ikke meg like mye denne gangen 😉 ..og hun var den eneste!

Åååååååh, så godt det føltes!!

Økten: 480 m ro 660 m run 23 tyre flips 23 burpees 23 box jumps 23 push ups


…soooooo, we meet againjeeeei, 2. plass 🙂


Man kunne også delta i lag på 3 stk, og underveis ble jeg, Candice og Leslie enige om å gjøre det også! Så rett etter at jeg hadde gjennomført min individuelle økt, var det på’an igjen. Leslie gjorde roingen, jeg sprang som en gal (og holdt seriøst på å kappe av meg beina etterpå så grusomt var det!) og Candice gjorde resten. Vi kom inn på 2. plass- ikke verst med tanke på at vi hadde gjort hele greia en gang allerede 😉


2. plass- for andre gang 😉god gjeng


En meget bra start på dagen spør du meg! Nå stikker jeg opp på taket og soler meg 😉


0 views0 comments

Comentarios


bottom of page