top of page

Dubai Fitness Championship: dag 3

For en dag! Og for en helg! Og for ett rush av følelser!!!

Men før jeg gir dere dagsreferatet kan jeg si såpass at jeg i dag vant 10 000 dhs, ooooog har fått meg iPhone 6! Dvs, jeg fikk den, men både jeg og hun jeg fikk den av ble enige om å gi den til Ian, siden han er over middels gira på omtrent alt fra Apple, og siden denne lille litt for gavmilde venninnen min hadde bestilt 2 stk, så jeg får visst jeg en jeg også. Er det mulig liksom!?

…det med iPhone 6’en har strengt tatt ingenting med DFC å gjøre sånn egentlig, men jeg klarte jo ikke la være å nevne det :-O

Uansett, første økt dag 3 av Dubai Fitness Championship var som følger:

30 stk burpees med press over hodet @ 2 x 13,5 kg hantler 30 pullups

…og den gikk ikke så bra for min del. Jeg var i siste heat sammen med Eva som lå på førsteplass overall, og norske Ingunn. Før oss hadde en liten underdog fra Abu Dhabi knust hele greia på 3 minutt og 13 sekund, og svenske Marlen (som lå på andreplass overall) hadde fått en respektabel tid på litt over 4 minutter. Jeg visste at jeg var i ett sterkt heat, og tenkte at jeg skulle få slite om jeg ville ha tredjeplass. Desverre lot jeg nok dette gå litt for mye til hodet på meg, for jeg gav på en måte litt opp da både Eva og Ingunn dro fra meg på pullupsene. Det førte til at jeg endte på 7. plass totalt på den økten, men heldigvis var to av jentene som slo meg langt nede på lista, slik at jeg fikk en plassering på tredjeplass sammenlagt likevel.

Mellom første og andre økt rakk jeg hjem for å hvile litt. Vel, det var iallefall det jeg håpet på! Arrangørene bestemte seg nemlig for å gjøre en liten twist på den siste økten, som i utgangspunktet skulle være som denne, men ble istedet:

60 frontbøy @ 45kg 800 m løp 30 frivendinger @ 45kg 800 m løp

Og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde gjort økten med ett go-pro kamera på brystet, for jeg ville så gjerne vist dere hvilken stemning det var! Jeg mener, når man står der med x antall frivendinger igjen, og det er ti-tjuetalls folk som roper navnet ditt og sier du skal kjøre på, da kan man jo ikke annet en å lukke øya og gi alt man har! Og når jeg la på løp til min siste 800-meter, med Ian som en fantastisk coach løpende på den ene siden, og H.H. Sheikh Majid smilende fra sidelinjen på andre siden, da er det vel ikke så unormalt at man får ett ekstra gir, selv om lårene er i ferd med å gi opp, eller? Jeg løp meg iallefall inn til andreplass (les: 10 000 dhs), og forbedret dermed min sammenlagte score til en solid tredjeplass. Fy søren for en digg følelse!


phoallto

Så ja, det er med ett stort smil om munnen jeg nå ligger i sengen. Det er selvsagt gøy å vinne penger (herregud, pengepremiene er jo helt syke!), men det er liksom hele atmosfæren også. Alle er så blide, og snille, og pene (se bildet over), og pepper hverandre og gir støttende ord og tips. Og selv om jeg kjenner at det skal bli godt med en hviledag eller fire, så må jeg jo si at jeg gleder meg litt til finalehelgen neste helg også 🙂

God natt partypeople, I’m out!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page