top of page

Dubai Fitness Championship: dag 1

I dag arrangertes kvalifiseringsøkten til denne og neste helgs DFC, og topp 60 av jentene som møtte opp for å gjøre 5 minutt på skiergen går altså videre til dag to som er i morgen.

Jeg tror vi kan slå fast at jeg kvalifiserte 😀


IMG_5924.PNG

Jeg hadde løyet om jeg sa at jeg ikke er dritnervøs for i morgen, men gleder meg jo litt også. Foruten en hardbarka brannkvinne fra Norge (les: Ingunn Selvåg) og games- deltaker Marlene Andersson, ser det ikke ut som at det er noen tilreisende atleter på kvinnesiden, så det hadde vært så sinnsykt kult å komt på tredjeplass bak disse to på iallefall én av øktene! Jeg krysser fingrene og skal gjøre mitt aller beste!

Nå må jeg iallefall prøve å sove. Klokken 9 imorgen skal jeg ro så langt jeg kan i 10 minutter- det ser jeg ikke frem til!

I’m out, snaiks 🙂

1 view0 comments

Comments


bottom of page