top of page

Dubai Desert Road Run

Etter en travel uke så jeg virkelig fram til helg. Med besøk av både mamma, pappa og svigermor var det i mitt hode avslapping på en strand som sto på plakaten. Men dengang ei. Pappa hadde nemlig meldt oss på 10 km løpet Dubai Desert Road Run, så min dag startet allerede klokken halv 6 imorges!

46.45 min etter startskuddet gikk (dersom min egen tidtaking stemmer, vi har enda ikke fått resultatlistene) var jeg imål. Det var ikke raskere enn sist jeg løp, men målet idag var å komme under 50 minutter, og det gikk jo. Så jeg regner det som en over middels bra morgencardio 😉


photo 1

photo 2

…og så fikk jeg meg jo noen timer på stranden også altså, så alt i alt har det vært en bra lørdag 🙂

Nå tar jeg den solbrente skrotten min og hopper til køys! Gudd nait 😀

1 view0 comments

Comments


bottom of page