Dubai- are you ready?!

Om ikke lenge reiser Ian til flyplassen for å plukke opp det ferskeste medlemmet av SHP-familien!

Dere har sett ham før på denne bloggen, og kommer nok til å se mye mer av ham i fremtiden. Jeg frykter nemlig at jeg nå går inn i en treningsperiode som får militæret til å virke som en konfirmasjonsleir! Mannen er nemlig gal, og har ikke fått kallenavnet “syrekongen” for ingenting.

Sist han var på besøk syntes han at jeg var for treig, så en liten trøst er det iallefall at jeg har gjort litt mer metcon- trening i det siste, og jeg krysser derfor fingrene for at han ikke skal klage for mye på “maskineriet” 😀


Velkommen til Scandinavian Health & Performance er han iallefall uansett 😀 Lets do this!

#scandinavianhealthampperformance

2 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png