top of page

Du e morgenherlige

Du vet det blir en bra dag når den starter 07.15. Du vet også at du er småbarnsmamma når det faktum at du får sove til mer enn sju føles ut som at du får sove lenge. Lol ass. Da Kaia var bitteliten husker jeg at jeg leste et sted at noen barn ikke sover rundt før de er over 2 år, og jeg tenkte shit, det er lenge å vente på en natt med ubrutt søvn! Vel, vi venter ennå!

Men i dag gjorde det absolutt ingenting at jeg ikke har hatt en eneste natt med sammenhengende søvn siden før hun ble født, og det faktum at hun kommer over i vår seng hver eneste natt er faktisk ganske godt. Jeg forstår jo at det ikke akkurat hjelper mtp ønsket om at hun skal sove rundt, men hun har ikke eget rom og jeg forstår faktisk at hun vil over i vår seng når hun ser oss om natten. Dessuten, se hva jeg våkner opp til da!


En fin start på en fin dag med andre ord. Resten av dagen har jeg og Kaia vært på stranden, og det var ekstra digg i dag. Delvis fordi de siste dagene har vært litt mas med oppstart av online treningsprogrammet og et betalingssystem som ikke ville samarbeide (sponser derfor en gjeng folk med gratis treningsprogram for øyeblikket vi ;-P), og delvis fordi det blir siste gang på en stund. I morgen reiser vi nemlig hjem til Norge, og jeg gleder meg så!

Nå må vi bare komme oss hjem så jeg får pakket. Jeg hater å pakke så utsetter det lengst mulig sånn at det blir dritstress i tillegg. Smart.

Anyway, må få Kaia opp fra bassenget nå,

snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page