Don’t think, just do

Mine to siste kunder for dagen måtte helt enkelt stå ut med enn lettere rødsprengt PT som droppet dusjen etter trening da frøkna ganske spontant fikk for seg å løpe litt intervaller.

Jeg tenkte først å bare løpe 5 km i ett jevnt tempo, men bestemte meg så for å kjøre 4 x 4 istedet. Det var jo ikke akkurat i går, og de planlagte 4 minuttene ble fort til “bare” 3 minutter da jeg holdt på å krepere etter knappe 2 minutt liksom. Men jeg veide det opp med å gjøre en ekstra intervall og var fornøyd til slutt likevel. Jeg kan iallefall love at kveldsmaten smakte desto bedre når jeg hadde fått svettet litt på forhånd 😉

Håper dere har hatt en fin dag. Her er det helg allerede imorgen (etter 2 morgenkunder vel og merke), og jeg og Ian snuser på en spontan helgetur til Abu Dhabi. 2 netter på hotell med frokost og strandliv- sign me up please 😀

Snaiks!

1 view0 comments