top of page

Don’t think, just do

Mine to siste kunder for dagen måtte helt enkelt stå ut med enn lettere rødsprengt PT som droppet dusjen etter trening da frøkna ganske spontant fikk for seg å løpe litt intervaller.

Jeg tenkte først å bare løpe 5 km i ett jevnt tempo, men bestemte meg så for å kjøre 4 x 4 istedet. Det var jo ikke akkurat i går, og de planlagte 4 minuttene ble fort til “bare” 3 minutter da jeg holdt på å krepere etter knappe 2 minutt liksom. Men jeg veide det opp med å gjøre en ekstra intervall og var fornøyd til slutt likevel. Jeg kan iallefall love at kveldsmaten smakte desto bedre når jeg hadde fått svettet litt på forhånd 😉

Håper dere har hatt en fin dag. Her er det helg allerede imorgen (etter 2 morgenkunder vel og merke), og jeg og Ian snuser på en spontan helgetur til Abu Dhabi. 2 netter på hotell med frokost og strandliv- sign me up please 😀

Snaiks!

1 view0 comments
bottom of page