top of page

Don’t think just do

I dag stakk jeg og Kaia på stranden, og det var tydelig at det ikke bare var jeg som hadde savnet det stedet. Den lille vannrotta vår var tilbake i sitt rette element, og det er rett før jeg begynner å uroe meg litt for hvordan det skal gå i sommer når vi skal være så lenge vekke fra bademuligheter. Jeg satser ikke penger på at det blir varmt hjemme i sommer forråsirresånn (med ett lite håp om å bli positivt overrasket vel og merke).

Jeg hadde egentlig tenkt å ha treningsfri i dag. Dvs jeg trodde jeg måtte det fordi gymmet var opptatt i morges, og midt på dagen var vi jo på stranda. Men så sjekket jeg kalenderen og så at gymmet var ledig fra klokken 6 og utover, og bestemte meg for å ta Kaia med bort på SHP å trene first thing etter at vi kom hjem. Da vi kjørte hjem fra stranda endret jeg litt på den planen da, for jeg ble brått skamsulten og kunne ikke tenke meg noe annet enn å spise. Så gjett om jeg ble glad for å se mat fra Athleat (matbokser vi har fått levert de siste månedene #spons) utfor døren da vi kom ut av heisen. Kylling, søtpotet og brokkoli gikk rett ned og jeg var fit for fight!

Vel, så fit for fight som man blir etter en dag på stranden vil det si. Jeg måtte ha en økt som gjorde godt uten at jeg måtte tenke eller slite så enormt mye. Valget falt på #legday-økten jeg har gjort et antall ganger før, med 5 sett knebøy, 5 sett utfall bakover og 5 sett hofteløft. 20 reps på alt og relativt korte pauser mellom settene. På grunn av den lavere belastningen på knebøyene kan jeg omtrent gå rett i gang uten å bruke så mye tid på å varme opp, og det passet bra i dag.

Denne filmen er ikke fra i dag forresten, men det var jo samme opplegg. Men, jeg kan legge til at det ikke var like slitsomt å gjennomføre i dag som før selv om jeg til og med gjorde tyngre hofteløft i dag. Kan det være Styrketrening med Inger in Dubai som er grunnen til det tro?? 😉

…den var cheesy, jeg vet, men what to do. Sue me 😀

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page