top of page

Don’t care

“Men du løp jo i går?” sa Ian med store øyne da jeg tok på meg løpecapsen i morges. Og ja, jeg skal innrømme at jeg får ett slags snev av dårlig samvittighet når jeg i perioder løper mer enn jeg “burde”. Jeg skal jo liksom være styrketreningsjenta som rapporterer om tunge løft og antall kilo, ikke antall kilometer.

Men vet dere, jeg klarer helt enkelt ikke la være. Når solen skinner og jeg har både energi og ny musikk i iPoden sier jeg som selveste Sandra Lyng Haugen: don’t care. …når det er sagt klarer jeg forøvrig nesten ikke høre at det faktisk er det hun synger i sin nyeste låt, men sangen er bra å løpe til, så derav blogginnleggtittelen 😉

Og jeg våknet jo tidlig idag også jeg. Fatter ikke hva det er, men jeg aner at svært spennende fredagsplaner kan ha noe med saken å gjøre. Den ukentlige Dubai Sprint Challenge skal nemlig arrangeres hos oss på SHP idag!! Da de ringte fra H.H. Sheikh Majid’s kontor for å spørre om det var ok kunne jeg jo ikke akkurat si nei 😉 Og siden en av dagens to økter i tillegg består av 1000m for time på skiergen er det vel ingen andre steder enn ett skandinavisk gym som passer bedre som venue.

Ikke nok med det- vi får kanskje svært celebert besøk til konkurransen også. Jeg vil ikke røpe så mye mer enn det i tilfelle det ikke blir noe av, men jeg lover, det er kult 😀


20140411-120446 pm.jpg

Håper solen skinner hos dere også! Og om ikke- ha en fin dag likevel 🙂

Snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page