top of page

“Do you want to punch her or should I?”

Slik lød meldingen fra en venninne i dag. Vedlagt hadde hun en screenshot av en kommentar på mitt siste Instagrambilde, der en annen jente lurte på om jeg kanskje skulle ha tvillinger fordi magen min var så stor. Jeg tror egentlig ikke jenta som skrev kommentaren mente noe vondt med det, men venninnen min syntes altså kommentaren var unødvendig og over streken. Og jeg er jo selvsagt glad for at hun “got my back” på denne måten, men for å være helt ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre. Jeg er helt for at man skal være varsom med å kommentere folks mager (gravid eller ei!), siden man aldri vet hvordan hver enkelt reagerer, men selv lar jeg det aller meste prelle av meg. Jeg tror det er fordi jeg føler meg så komfortabel med kulen på magen selv, at det liksom ikke betyr noe dersom folk synes jeg ser “for” stor ut.

Herregud, en kjapp scroll nedover Instagram-feeden min og jeg tror de aller fleste vil konkludere med at jeg er helt okei med hvordan jeg ser ut for tiden liksom. Jeg har jo forsåvidt alltid hatt lav terskel for å slenge opp en “shameless mirror selfie”, men det har jo ikke akkurat blitt færre av de siden jeg ble gravid. Med snart 15 kilo pluss, ekstra polstring jevnt over og i bare truse og BH. Hvem hadde trodd det? I alle fall ikke undertegnede. Er det kleint å si at jeg håper denne selvsikkerheten eller hva man skal kalle det varer resten av livet?

IMG_3449

I dag er jeg 37 uker gravid, og lille bebis anses som ferdigbakt. Jeg sa til Ian at jeg burde ha bakt boller eller en kake eller noe for å markere det liksom, men klokken har passert sju i Dubailand og det er aldeles for seint for den slags. Vi får ha det til gode 😉

XOXO hun der som synes det er så gøy å ha stor mage

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page