top of page

(do not?) try this at home

Jeg er så sinnsyk god til å utsette ting at jeg skulle hatt en pris for det. Spesielt min egen trening. Det vil si, jeg er ekstra flink til å utsette når jeg vet jeg har god tid. Helt til jeg ikke har god tid lenger liksom. Da får pipa (av og til- noen ganger dropper jeg jo helt enkelt treningen) en annen lyd. Og det fikk den jammen idag.

Jeg skulle trene før lunchmøte vi hadde på jobben idag, men fikk av uforutsette grunner (I’ll tell y’all tomorrow!) ikke tid likevel og hadde dermed “plutselig” bare anledning til å trene mellom mine to siste kunder for dagen. 40 minutter var det jeg hadde til rådighet og jeg måtte derfor ty til draskiske midler. Det vil si cardio. Men ikke hvilken som helst cardio- jeg gjorde cardio med tunge vekter. Det er slitsomt det.

Med start hvert tredje minutt gjorde jeg 10 runder av: 5 power cleans @ 50kg 5 push press @ 50kg 5 knebøy @ 70kg 5 ring-pullups


IMG_2558-2

IMG_2559

IMG_2560

IMG_2561

IMG_2562

IMG_2563

IMG_2564

Det ser kanskje ikke så farlig ut, men tro meg, det var slitsomt. Så da er det vel ok at jeg har hatt både norsk smågodt, brownie og sjokolade til kvelds? Eller? Jeg hadde jo salat til middag!

Anyways, nå er det iallefall leggetid. God natt fininger, I’m out!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page