top of page

Din søndag er min mandag

Mobilen gikk av klokken halv 7 i morges, og dermed var en ny uke i gang. Arbeidsuken starter jo som kjent på søndager her i ørkenen, og jeg innledet den med en aldri så liten blodprøve (for å fornye visumet mitt). Og den der blodprøven tror jeg sugde ut hele piffen av meg gitt, for jeg har vært såååååå trøøøøøøtt i hele dag. Når klokken var 5 hadde jeg lyst til å gå hjem å legge meg liksom.

Selv om en ny uke egentlig har startet, teller jeg forsatt treningsuken min fra mandag til søndag. Jeg hadde derfor lyst til å få inn en økt i dag slik at det ble en fjerde økt denne uken, men jeg hadde faktisk ikke sjangs. Og så har jeg lest en plass at man skal lytte til kroppen, så da var det vel innafor med treningsfri da 😉

Nå har vi spist laks og #hvaerdetgrønne til middag, og jeg teller minuttene til det er sosialt akseptabelt å gå å legge seg. Men Ian masserer føttene mine as we speak, så det er vel strengt tatt ingen hastverk egentlig 🙂


Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page